Veilig en snel betalen

Mollie is onze betaalpartner. Mollie staat voor innovatie en heeft als doel om betalingen veilig en sneller te maken voor iedereen. Ze ondersteunen alle bekende betaalmethodes, zowel lokale als internationale methodes. Uiteraard voldoet Mollie aan alle beveiligingseisen zodat je met een gerust hart online kan bestellen.

veilig-online-betalen
ideal logo

IDEAL

Met de iDeal betaalmethode kun je snel, gemakkelijk, vertrouwd en veilig je online aankopen afrekenen. Doe je aan online bankieren bij Rabobank, ABN AMRO, Van Lanschot Bankiers, Triodos Bank, ING, SNS Bank, ASN Bank, RegioBank, knab of Bunq? Dan kun je gebruik maken van deze vertrouwde betaalomgeving van jouw eigen bank. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze betaalmethode.

CREDITCARD

Snel en eenvoudig betalen doe je veilig met Visa, Mastercard of American Express. Bij het betalen dien je jouw creditcard nummer en beveiligingscode in te vullen. De VCC2/CVV2 code vind je op de achterkant van je kaart. Deze code is uniek aan jouw kaart en is een anti-fraude beveiligsmiddel om te controleren of je in het bezit bent van deze kaart. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze betaalmethode.

paypal_logo_2

PAYPAL

Met de betalingsmethode PayPal kun je met een e-mailadres gemakkelijk en snel betalingen verrichten zonder dat je bankgegevens worden gedeeld met de verkoper. Daarnaast biedt Paypal aankoopbescherming voor al je betalingen. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze betaalmethode.

klarna_logo_2

KLARNA

Betaal je liever achteraf wanneer je jouw bestelling ontvangen hebt? Dan kan dit met de Klarna betaalmethode. Bij het plaatsen van je bestelling word je doorgestuurd naar de website van Adyen. Wanneer jouw bestelling gereed is voor verzending ontvang je een factuur van Klarna. Wanneer je deze factuur hebt ontvangen, heb je 14 dagen de tijd om de betaling te voldoen. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze betaalmethode.

applepay_logo_2

APPLE PAY

Apple Pay is de internationale mobiele betaaldienst van Apple. Het biedt jou een eenvoudige en veilige manier om je aankoop te betalen met enkele Apple devices (iPhone, iPad, Apple Watch of Macbook) die je elke dag gebruikt.

bancontact_logo_2

BANCONTACT / MISTER CASH

Voor onze Belgische klanten bieden wij de betaalmethode Mister Cash aan. Deze veilige en snelle manier van betalen kan gebruikt worden voor inwoners van België die beschikken over internetbankieren van een bank die is aangesloten bij Mister Cash. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze betaalmethode.

belfius_logo_2

BELFIUS

Belfius is één van de grootste banken in België, die haar klanten een eigen betaaloplossing biedt. Als je een Belfius rekening hebt kun je gebruik maken van de Belfius Pay Button om te betalen vanuit Belfius Direct Net of je kan gebruik maken van de app.

homepay_logo_2

ING HOMEPAY

ING België is één van de grootste banken in België. Home’Pay is de betaalmethode die de bank zelf heeft opgezet voor haar klanten (zowel voor particulieren als voor zakelijke klanten). Als je een Home’Bank of Business’Bank online zichtrekening hebt, kun je veilig online betalen zonder een creditcard. De betalingen worden gedaan vanuit de eigen vertrouwde online bankomgeving.

applepay_logo_2

KBC / CBC

KBC / CBC is een online betaalmethode voor klanten van de KBC en CBC, die samen de grootste bank van België vormen. Deze banken bieden een betaalknop aan, waarmee klanten gemakkelijk en snel online kunnen betalen. De betalingen worden binnen je eigen, vertrouwde online bankomgeving gedaan.

sofort_logo_2

SOFORT

SOFORT Banking is een Europese betaalmethode waarmee betalingen en donaties gedaan kunnen worden, zonder dat je extra accounts aan hoeft te maken. Je logt bij SOFORT Banking in met de gegevens die je gebruikt om in je eigen online bankomgeving in te loggen. Vanuit hier kun je rechtstreeks geld overmaken vanaf je eigen betaalrekening. SOFORT Banking is TÜV gecertificeerd, dit garandeert dat het een veilige methode is om betalingen mee te voldoen.

giropay_logo_2

GIROPAY

Met GiroPay kun je snel, makkelijk en veilig online aankopen doen. Deze betaalmethode is gekoppeld aan 1500 Duitse banken, waardoor je gebruik maakt van de vertrouwde betaalomgeving van je bank. Giropay is dan ook één van de meest populaire betaalmethoden in Duitsland. Aan deze betaalmethode zijn geen extra kosten verbonden.